Naučíme vás, jak sestavit úspěšnou žádost o dotaci

Žádali jste někdy o dotaci na vaše projekty? A vyšlo vám to? Pokud ano, blahopřejeme. Pokud ne, tak nezoufejte. Jsme tu my a rádi vám poradíme. Jak na žádosti o dotace se dozvíte 9. 11. 2021 na našem semináři ve Velkém Oseku u Kolína.

Úspěšná žádost o dotaci

To bývá často sen nejednoho starosty či starostky po obrdžení výsledků vyhodnocování dotačních žádostí, když naleznou jejich projekt v kolonce NEPODPOŘENO.

S tím ale může být jednou pro vždy konec!

Stačí se přijet podívat na náš bezplatný seminář, kde vás provedou spletitou dotační problematikou naši dotační specialisté. Ti mají dotace jako denní chléb a usilují každý den o získání dotačních financí na realizaci projektů našich klientů.

Tedy možná zrovna i těch vašich.

Chcete vidět, jak to děláme? Tak si zapište datum 9. 11. 2021 a všechno zjistíte.

Co se o dotacích dozvíte?

Je toho spoustu, o čem bychom mohli mluvit. Avšak z pozice firmy, kde si na teorii moc nepotrpíme a raději se pouštíme do akce po hlavě, tak vám dáme praktický návod krok za krokem.

Co se na semináři dozvíte:

  • Aktuální dotační výzvy
  • Na co si dát pozor, při přípravě žádosti
  • Na co si dát pozor, při výběrovém řízení
  • Na co si dát pozor, při realizaci akce
  • Na co si dát pozor, při tvorbě závěrečného vyhodnocení akce
  • Otázky a odpovědi

Celou akcí vás budou provázet naši kolegové - specialisté na dotace, kteří měli mimořádný úspěch při podávání žádostí o dotace od MMR, které jsou aktuálně vyhlášené.

Které to jsou?

Datum, čas a místo konání akce

Akce započne v úterý, 9. 11. 2021, v 9 hodin dopoledních, proto prosíme o dřívější příjezd, abychom se pak nerušili při přednáškách.

Místo konání je Hotel U Jezera - U Jezera 767, 281 51 Velký Osek.

Dotace bez kávy?

Ani náhodou! Hned ráno se můžete těšit na občerstvení v podobě lehčího rautu s kávou a nealkoholickými nápoji. Přednášky budou proložené coffee breaky, v poledne se můžete těšit na skvělý oběd a po obědě bude prostor pro vaše dotazy a naše odpovědi.

Otázky a odpovědi se samozřejmě neobejdou bez kávy a sladkého zákusku.

Je nutná přihláška?

První zájemce máme již přihlášené, a proto vám doporučujeme včasnou registraci - tu provedete na mailu info@dotacnipruvodce.cz nebo na telefonním čísle +420 724 898 579.

Seminář je určen především pro zastupitele obcí a měst, pro které bude mít největší přínos.

Budeme se na vás těšit a doufáme, že si z přednášek odnesete co nejvíce užitečných rad.

Nám to funguje, vám může také. Tak proč to nezkusit.

Váš průvodce světem dotací od A do Z

Za roky práce máme dokonalý proces, od podání žádosti po výběr dodavatele. Věnujeme se územně samosprávným celkům, spolkům, sociálním službám a dalším subjektům neziskového sektoru.