Národní plán obnovy: aktuálně

Národní plán obnovy má podpořit oživení a odolnost ČR po krizi vyvolané pandemií COVID-19, a to pomocí více než 190 miliard Kč. Co by vám nemělo ujít z novinek?

Národní plán obnovy má podpořit oživení a odolnost ČR po krizi vyvolané pandemií COVID-19, a to pomocí více než 190 miliard Kč.

Co by vám nemělo ujít z novinek?

DĚTSKÉ SKUPINY: VYHLÁŠENO

Výzva týkající se budování kapacit dětských skupin byla vyhlášena. 1. kolo žádostí se uzavírá už 30. 6.!

ROZVOJ SOC. SLUŽEB: VYHLÁŠENO

Také další výzva MPSV zaměřená na rozvoj a modernizaci materiálně technické základny sociálních služeb se dočkala vyhlášení. Uzavírka příjmu žádostí v prvním kole je 31. 7.

BROWNFIELDY: OČEKÁVÁME VYHLÁŠENÍ

Velmi žádaná výzva, která tu ještě nebyla, to je regenerace brownfieldů pro podnikatelské využití obce. Na vyhlášení čekáme, nicméně řadu informací už známe a intenzivně se věnujeme přípravě žádostí.

ENERGET. ÚSPORY VEŘ. BUDOV: VYHLÁŠENO

Velmi zajímavá výzva podporující zateplení a další opatření snižující energetickou náročnost nebo zlepšující kvalitu vnitřního prostředí veřejných budov je také otevřená. Tady končí příjem žádostí 30. 9.

HOSPODAŘENÍ S VODOU: VYHLÁŠENO

50 % na vsakovací plochy a 100 % na retenční nádrže, to je výše dotace z probíhající výzvy zaměřené na hospodaření se srážkovou vodou. V tomto případě je na podání žádosti čas už jen do 31. 8.

Máte-li jakékoliv dotazy, neváhejte se na nás obrátit. Jsme tu, abychom s Vámi v rámci bezplatné konzultace probrali vše potřebné, a připravili Vám tak kvalitní půdu pro následná rozhodnutí.

Využijte kontaktní formulář nebo rovnou informační linku *605 283 808

Váš průvodce světem dotací od A do Z

Za roky práce máme dokonalý proces, od podání žádosti po výběr dodavatele. Věnujeme se územně samosprávným celkům, spolkům, sociálním službám a dalším subjektům neziskového sektoru.