Živě: lesní cesty a technika

Sledujte živé vysílání, které se věnuje dotacím na rekonstrukci lesních cest a na investice do technologií pro hospodaření v lesích.

Co se děje

Ministerstvo zemědělství ve třetím kole rozdělí téměř 3,5 mld. Kč na projekty rozvoje venkova. Vybrali jsme pro vás nejzajímavější výzvy a zpracovali jejich detaily. Ještě více se jim potom budeme věnovat na živém vysílání, kde se dozvíte praktické tipy pro podání žádosti a další užitečné informace.

Pokud se chcete podívat na podrobnosti výzvy, která se věnuje rekonstrukci lesních cest, klikněte sem. Detaily o dotaci na technologie pro hospodaření v lesích najdete tady.

Živé vysílání

V živém vysílání, které pro vás připravujeme, zazní nejen klíčové parametry výzev a jejich důležité body, ale i to podstatné z našich zkušeností v podobě praktických tipů. Chybět nebudou ani zpracované odpovědi na časté otázky.

Dozvíte se například:

  • pro koho je dotace vhodná,
  • na co přesně je možné použít získané prostředky,
  • jaké jsou způsobilé výdaje,
  • jak probíhá dotační proces,
  • jak zvýšit šance na úspěch,
  • a mnoho dalšího.

Na závěr bude prostor pro vaše dotazy, neváhejte se tedy přidat a vyřešit s námi jakékoliv nejasnosti.

Kdy a kde

Začínáme ve čtvrtek 15. 2. 2024 v 16:00.

Vysílání bude probíhat na platformě YouTube. Stačí kliknout sem a jste tam.
Sledovat nás můžete i na Facebooku, a to na tomto odkazu.

Dopřejte si informační náskok. Těšíme se na vás!

Než začneme

Než se do toho pustíme, podívejte se na projekty, které se podařilo realizovat díky dotaci, třeba tady najdete více informací o získané dotaci na rekonstrukci lesní cesty v obci Vendolí. Neváhejte se nás na cokoliv zeptat.

Váš průvodce světem dotací od A do Z

Za roky práce máme dokonalý proces, od podání žádosti po výběr dodavatele. Věnujeme se územně samosprávným celkům, spolkům, sociálním službám a dalším subjektům neziskového sektoru.