Vysíláme živě: chodníky a cyklostezky

Státní fond dopravní infrastruktury (SFDI) stejně jako v loňském roce podpoří dotačním programem budování a opravy chodníků a cyklostezek.

ZÁZNAM VYSÍLÁNÍ NAJDETE TADY

Dotace na chodníky a cyklostezky

Státní fond dopravní infrastruktury (SFDI) stejně jako v loňském roce podpoří dotačním programem budování a opravy chodníků a cyklostezek, a pokračuje tak v úspěšné a velmi žádané praxi poskytování příspěvků na financování akcí ve městech a obcích. V roce 2022 bylo k financování schváleno 155 akcí na bezbariérové chodníky za 885,5 mil. Kč a 55 akcí na výstavbu cyklostezek za 560,4 mil. Kč.
Zveřejnění konkrétních podmínek očekáváme v dubnu. O peníze budou moci žádat města a obce. Více se dozvíte v naší aktualitě tady a ještě více při živém vysílání – nechte se provést užitečnými aktuálními informacemi, které pro vás přehledně zpracováváme a propojujeme s našimi dlouholetými zkušenostmi.

Kdy a kde

Začínáme v úterý 9. 4. 2024 v 16:00.

Vysílání bude probíhat na platformě YouTube. Stačí kliknout sem a jste tam.
Sledovat nás můžete i na Facebooku, a to na tomto odkazu.

Těšíme se na vás!

Váš průvodce světem dotací od A do Z

Za roky práce máme dokonalý proces, od podání žádosti po výběr dodavatele. Věnujeme se územně samosprávným celkům, spolkům, sociálním službám a dalším subjektům neziskového sektoru.